REVIEW ARCHIEF

Hieronder ziet u de reviews die zijn geplaatst via ons vorige keurmerk.

Klaas

03-12-2020

Mooi asbeeld, inhoud groot genoeg voor een normale huiskat

8.8


Esther

03-12-2020

Ik ben altijd super blij met jullie snelle levering leuke artikelen die ik voor andere mensen ook kan bestellen. Het is altijd keurig op tijd netjes ingepakt en jullie hebben elke keer weer nieuwe artikelen waar je hebberig van wordt. Kortom super blij met deze webshop en de service die ze verlenen. Groetjes Esther

9.8


OvZ

02-12-2020

Erg lief beeldje, ga het nog wel bijschilderen in de kleur van ons eigen hondje, zodat hij nog beter lijkt!

9.2


Ingrid

08-04-2020

Wij hadden een urn besteld en ondanks de problemen met de bezorging ivm het corona virus nog redelijk op tijd binnen gekregen.

9.1


T.Booi

08-11-2019

Vlotte levering en heel goed verpakt. Toppy.

9.2


Eric

08-11-2019

Na het overlijden van onze hond Buddy wilde we graag een mooi aandenken. Na wat zoeken zijn we op dit beeldje gekomen van een kooiker hondje dat ik zelf nog iets bijgewerkt heb wat tekening betreft om het nog meer op onze hond te laten lijken. Het beeldje is erg mooi geworden en we zijn er erg blij mee en helpt ons in het verwerken van het verdriet en gemis.

10.0


H. Nabarro

17-06-2019

Vlotte levering en een heel mooi beeldje. Klasse!

9.2


prima

06-05-2019

gewoon goed

9.7


Jan

03-05-2019

Komt afspraken na. Snelle afhandeling en levering.

10.0


Lia van baalen

20-11-2018

Heb al eerder een beeldje besteld, en nu een kussen van een border collie.je kunt fijn winkelen en betalen gaat ook gemakkelijk! En de bestelling word zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Top!

9.7


Hans

19-11-2018

Snelle levering. Keurig verpakt beeldje

10.0


Gerri

19-11-2018

Heel blij met dit beeldje van de Drentse Patrijs met een vulopening voor een beetje as.

 

9.7


Ingrid

07-11-2018

Mooi beeld van Jack Russell gekocht. Bestelling liep uitstekend Beeld was bijzonder goed verpakt Zijn er erg blij mee

8.3


Daniels

22-09-2018

Goede service snelle levering

10.0


Robbijzonder

07-09-2018

Mooi en bijzonder assortiment

9.6


Sofie

06-09-2018

Super mooie paraplu. Degelijke kwaliteit. Sterk materiaal

9.9


Anita

06-09-2018

Snelle en correcte levering. Ook vraag per mail werd snel beantwoord.

8.9


joop

31-08-2018

niet alleen het -snelle- leveren, maar ook de retournering/creditering is prima in orde. Wel prijzig.

7.6


Schoenmaekers

20-08-2018

Goede en snelle service!

10.0


Hein

16-08-2018

Was weer super snel en goed toppie

9.3


Erik

16-05-2018

Prima webshop, duidelijke mails van status, keurig geleverd netjes en zorgvuldig verpakt, ga zo door

9.1


Caroline

16-05-2018

Wij zijn heel blij met de beeldjes

9.5

 


Ingrid van Bommel

27-04-2018

Ik heb twee bekers besteld met cavia's erop afgebeeld. En nog een kaart, zodat ik boven de tien euro zat en dus met ideal kon betalen. Het werd al snel geleverd en de bekers zaten goed in bubbeltjes plastic verpakt in de doos, en ik ben er erg blij mee.

9.3


P.

27-04-2018

Heel blij met het prachtige bouvier-beeldje als herinnering aan onze boef voor onze dochter!

9.3


Cees en Lya van der Steen

25-04-2018

Iemand op facebook uit de groep kooikermaatjes had een foto gepaatst van een mooi beeldje (het Kooikerhondje). Iedereen uit de groep vroeg natuurlijk; waar heb je dat gekocht? Zo kwam ik er achter dat je het kon bestellen bij hondenkadowinkel Bijdehondjes, Ik had gekozen om het beeldje zelf op te halen. Na een bestelling geplaatst te hebben kreeg ik een mailtje waarop een afspraak volgde op welke dag en tijd het beeldje werd opgehaald. Kon zelf dag en tijd aangeven. Op het adres werden mijn man en ik heel hartelijk en gastvrij ontvangen. Ook was er nog een lieve hond aanwezig dit maakte het dubbel zo leuk. Al met al een prettige ervaring. Mocht ik in de toekomst weer iets willen bestellen dan zeker bij deze kadowinkel.

9.0


Koen Geevers

25-04-2018

Heel erg positief ervaren. Bestelling was de volgende dag al binnen en het beeldje was precies onze Engelse Stafford. Een echte aanrader dus

9.8


Jose

18-04-2018

Leuke webshop, grote verscheidenheid aan artikelen. Mail wordt snel en attent beantwoord, het bestelde product was zorgvuldig verpakt en voldoet geheel aan mijn verwachtingen. (die rare sterren in het beoordelingsscherm werken slecht, alles gewoon een 10 !)

9.6


uitstekende service. Had 2 jaar geleden gevraagd of er een beeldje van een Friese Stabij was, maar dat bleek niet te bestaan. Verleden week kreeg ik bericht dat ze er nu wel waren. Mijn complimenten dat je na zo'n lange tijd toch nog bericht krijgt.

17-04-2018
 

8.5


Daniel De Ruysscher

28-03-2018

Ik ben zeer tevreden over Bijdehondjes, de beeldjes zijn heel erg mooi, en de services is grandioos, ik heb meerdere keren er wat besteld. Een echte aanrader !!!

10.0


P van de ven

21-02-2018

Er werd adequaat gereageerd door uw medewerker door mij telefonisch te benaderen vanwege een onduidelijkheid, dat is PERFECTE SERVICE, DANK U VOOR DE ALERTHEID EN SNELLE LEVERING, PRODUKT VOLDOET AAN DE VERWACHTINGEN

9.7

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2012 - 2022 Hondenkadowinkel Bijdehondjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel